L'aventura de l'amor - Nancy Mitford

L'aventura de l'amor

By Nancy Mitford

  • Release Date: 2014-06-14
  • Genre: Fiction & Literature

Description

L’aventura de l’amor, la novel•la de més èxit que ha escrit, Nancy Mitford fa servir elements reals de la seva extravagant i famosa família per construir el relat.

L’acció s’obre a la sala d’Alconleigh, la casa de camp dels Radlett. Davant dels nostres ulls van desfilant els diferents membres de la família: el malhumorat pare, Matthew, amb els seus esclats violents i còmics de còlera i els seus curiosos passatemps, com ara organitzar caceres en les quals les peces són alguns dels seus fills...; la mare absent i devota, Sadie; i els set fills que juntament amb la cosina Fanny formen una família estrafolària i divertidíssima. Però, en realitat, l’autèntica protagonista de la història és la jove Linda Radlett i la seva cerca permanent de l’amor. A través d’aquestes pàgines l’acompanyarem en la seva atzarosa aventura i coneixerem els diferents homes en què va creure trobar-lo.

El text desplega el famós enginy satíric i l’extraordinària capacitat de l’autora per reconstruir l’ambient, la vida i les persones dels cercles aristocràtics anglesos d’entreguerres. Un llibre intel•ligent i divertit que ens pot agradar simplement pel que és, una novel•la vibrant i mordaç, però també perquè és un veritable tros de vida.

Comments